Zorgboerderij Het Kleine Bos

Zorgboerderij Het Kleine Bos

Zorgboerderij en dagbesteding

Over Ons

WIE KAN ER BIJ ONZE ZORGBOERDERIJ TERECHT?

Het Kleine Bos biedt passende dagbesteding aan ouderen. Zowel ouderen en volwassenen met een (lichte) lichamelijke beperking als mensen met dementie vinden bij ons een aantrekkelijk onderkomen in de prachtige natuur.

Kwaliteit, huiselijkheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Om dit te kunnen bieden, ontvangen wij maximaal tien cliënten per dag. We leveren zorg op maat en professionele begeleiding. Daarom wordt voor iedere cliënt een persoonlijk zorgdossier gemaakt en zijn er professionele krachten – met ondersteuning van vrijwilligers – aanwezig op de dagbesteding.

Onze mooie zorgboerderij biedt volop mogelijkheden voor rust, ruimte en ontspanning. Het Kleine Bos handelt vanuit een aantal doelstellingen:

1

Mensen in contact brengen met leeftijdsgenoten zodat ze raakvlakken hebben. Ook vereenzaming van ouderen kan worden weggenomen tijdens zinvolle dagbesteding op onze zorgboerderij.

2

Het werk op de boerderij zorgt ervoor dat cliënten zich nuttig maken én voelen. We kijken hierbij naar de interesses en mogelijkheden van de mensen.

3

Goede voeding en voldoende beweging heeft een positief effect op lichaam en geest. Het bezig zijn zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid en conditie optimaal blijven.